Inför ditt försök.

Vilka kläder behöver jag?

Vi har mängder med kläder och utrustning i alla storlekar för alla våra aktiviteter. Därför behöver ni inte packa tjocka jackor och kängor för vinter aktiviteten. Vi har också luftiga och mjuka kläder som passar sommarens aktiviteter. Detta är inte bara bra för att vi skall veta att ni är rätt klädda utan också för att inte slita på era kläder. Däremot om man vill använda sin egen utrustning eller sina egna kläder så kommer vi i personalen gå igenom så att allt är passande för aktiviteten.

Var möts vi?

Vi möts nästan uteslutande i vår vildmarksutställning oavsett aktivitet. Där är där vi har ombyte, skåp och alla fordon. Om ni inte fått höra något annat eller om ni önskat annat så möts vi vid utställningen.

Behöver jag snöskoterkörkort eller annat körkort för att få köra era fordon?

När du åker med oss så behövs inget anpassat körkort för våra specifika fordon, det är bara vanligt körkort som gäller. Alla guider har de körkort som gäller.

Jag är mat-allergiker, går det att anpassa?

Vi anpassar dagligen vår mat efter allergier, kulturella anpassningar och egna önskemål. Säg bara till i god tid så kan vi ordna det mesta.

Var har bagaget när jag sover på någon utav era vildmarksanläggningar?

Det finns möjlighet att låsa in er packning i våra skåp på vår vildmarksutställning. Vill man ha med en mindre väska med egna personliga grejer går det givetvis bra.

Kommer vi få se älg?

Vi garanterar inte att ni kommer få se älg eller andra djur då det rör sig om vilda djur. Men vi ser goda chanser att du kommer få se olika och våra gäster får oftast se älgen.

Kan jag boka och avboka?

Bokningsförfrågan bör ske minst en vecka innan för att garantera en bokning.

Eventuell avbokning

0 – 3 dagar innan utsatt datum för utförande: 100% betalning

4 – 10 dagar innan utsatt datum för genomförande: 50 % betalning

Undantag görs vid särskilda situationer så tveka inte på att ringa om det uppstår problem.

Finns det dusch och WC på era vildmarksanläggningar?

Nej, det finns bara dusch och WC på våra hotell och lägenheter. Det finns utedass på våra vildmarksanläggningar. På våra vildmarksanläägnignar finns inte rinnande vatten eller el, bortsett från ett mindre el-verk i Önusstugan.