Möten & konferens.

Boka er vildmarkskonferens hos oss och läs mer om vad vi har att erbjuda!

Genuint & mysigt

Vildmarkskonferens

Vi har under åren förstått hur fördelaktigt det är för människor att befinna sig i en avslappnande och naturnära miljö för att öka produktivitet och engagemang. Våra konferensgäster uppskattar det naturliga lugn som infinner sig i blandskogen och vi får ofta höra deras lovord över vår annorlunda konferenssal.
Allt från 2 till 150 personer kan konferera hos oss.
En vildmarkskonferens eller möte där lunchen lagas över öppen eld och kan vara sittandes på en skön stubbe istället för en stel stol. Eller en kopp kokkaffe istället för blaskigt maskinkaffe.
Kontakta oss

Våra boenden

VILDMARSKKONFERENS

Vår unika konferenssal som ligger i vårt vildmarkscenter är utsmyckad med vilt och fauna samt försedd med modern teknik för att kunna presentera ert material väl. Som kontrast till den jordnära atmosfär som råder i blandskogen så bjuds det även på ny teknik med hd-upplöst projektor, trådlöst såväl som trådbundet bredband samt högtalarsystem med möjlighet att koppla in alla de vanligaste ljudkällor täcker vi era behov. Våra skjutväggar av trä möjliggör enkel och snabb förändring av rummets storlek och rumsfördelning. ända upp till 7 olika rum i valfria storlekar och former. Tack vare det spelar det ingen roll om er grupp är liten eller stor.
Våra boenden

En närmare titt på

Våra produkter

Att dela unika gemensamma upplevelser ger ofta upphov till både nya kontakter och bekantskaper såväl som de ger en bindande kraft åt grupper som man tar med sig tillbaka in i vardagen på arbetet. Vi har mängder av aktiviteter, såsom fyrhjuling, snöskoter eller älgsafari. Detta är bara några av de saker du kan ta del av under din konferens. Svansele konferensanläggning är ett spännande och unikt alternativ för konferens i Norrland.

Finns hos oss

Konferens paket

Våra boenden

HOTELL ELLER VILDMARKSCAMP

Vi erbjuder olika boendealternativ som antingen kan maximera vildmarksupplevelsen eller som kan vara avslappnande efter en heldag i konferens eller möten
På Knutes hotell i Svansele finns 8 hotellrum med wc, tv och wifi samt en vacker vy över Skellefteälven från vår stora altan. Givetvis kan man också sova i vår Vildmarkscamp, vår största anläggning som ligger mitt i tallskogen ett par kilometer från Svansele och har en kapacitet på 116 bäddar. Vill ni sova i vår exklusiva lodge och inte bli störd av grannar kan Önusstugan vara ett alternativ.
Våra boenden

Vår mat

MAT SOM PASSAR ALLA

Svansele vildmarkscenter erbjuder matlagning vilket huvudsakligen består av lokalt producerat kött och grönsaker. Exempelvis renkött, älgkött, ädelfisk och köttbullar. Vi väljer lokalt, både för att ge er en så genuin upplevelse av Svansele som möjligt och samtidigt såklart värna om vår miljö. Önskas välja meny så kan vi ordna det mesta och tveka inte på att höra av dig för offert.
Läs mer

Större sällskap

TRANSFER MED BUSS

Vi har också en buss som tar upp till 50 personer. Vi hämtar/lämnar gärna och vi hjälper gärna till även om det rör sig om längre sträckor. Fråga oss så får ni en offert och en planerad färdrutt.
Vår buss funkar perfekt för företagsgrupper, större privata sammanhang eller skolgrupper.
Kontakta oss