Säsongsöppning av Svansele vildmarksutställning Drop-in 2020.

Välkomna till säsongsöppningen av Drop-in 2020 i Svansele vildmarksutställning!
Under sommaren håller vi öppet för Drop-in dagligen fr o m 22 juni – t o m den 16 augusti, mellan kl. 11-18. Samla familjen eller vännerna och njut av miljöerna i vildmarksutställningen, Sveriges största viltsamling.

 

Viltbräda kan fås från ca 11:30, om man beställt vid 11-tiden i samband med entrén till Vildmarksutställningen, sista tid för beställning av Viltbräda är 16:30. Vildmarksutställningen är öppen mellan 11:00-18:00 dagligen.

 

Vi erbjuder även aktiviteter vid sidan om såsom yxkast, lasso och pil-blås/kast.

 

En guidefilm ca. 30 minuter rullar hela dagen. Besök vår unika utställning på 1800 m² med över 600 djur monterade på ett naturtroget sätt i rum som ser ut, känns och även luktar som vildmarken. Gamla vapen, flottningsepok, miniatyr-fors, fiske och mycket mer!

 

Inför vår öppning av sommarens Drop-in i Vildmarksutställningen kommer vi vidta flera försiktighetsåtgärder.
-Bland annat har vi skärpt och utökat våra rengöringsrutiner ytterligare. Framförallt prioriterar vi rengöringen av kontaktytor såsom kortterminal, dörrhandtag, porslin, nycklar, lysknappar, toaletter, etc.

-Sängkläder och handdukar tvättas alltid i tvättmaskin. Vi tillhandahåller handsprit.
-Vi har vidtagit försiktighetsåtgärder för att undvika risk för smittspridning med trängsel i lokaler och köer, både inomhus och utomhus.
-Mer info om vår Corona-anpassade verksamhet kommer här på Facebook.

 

För närvarande är vår ambition att vi kan öppna upp Vildmarkscentret som vanligt men med de anpassningar som beskrivet ovan. Om vi får nya direktiv från myndigheter eller måste göra annan bedömning är vi beredda och villiga att vidta åtgärder. Vi skall uppdatera er löpande om eventuella ändringar på vår hemsida och sociala medier.
Vi vill såklart också ta vårt ansvar under sommaren och kommer därför påminna folk om våra restriktioner och att hålla avståndet under sitt besök. Vi vill ju uppleva denna sommar tillsammans med er och få alla att känna sig trygga hos oss.

Se fler nyheter .