Svansele Vildmarkscenter erbjuder nu hundspann.

Vi kan nu erbjuda hundspannsturer
Från och med hösten ingår hundspannsföretaget Lappland Emotions i samma koncern som Svansele Vildmarkscenter. Det innebär att vi i Svansele kommer att erbjuda hundspannsturer och allt som hör till. Många har frågat efter hundspann och vi är så stolta samt glada att vi nu kan erbjuda detta.

Lappland Emotions är ett företag som utgår ifrån Svanfors som ligger cirka 5km ifrån Svansele. Det är Arnaud och Mari-Line som driver det tillsammans. De flyttade från Frankrike med familj för att förverkliga drömmen om att jobba med hundarna i Swedish Lapland.

I dagsläget finns 26 hundar och det är mestadels Grönlandshundar men också några Alaskan huskies. Hundarna är otroligt snälla och alla har en specifik karaktär. Den rolige, den glada, den blyga och den knäppa. Det är en fantastisk upplevelse att besöka hundgården och se hur glada och snälla de är. Arnaud och Mari-Line har jobbat hårt med varenda hund för att alla gäster ska kunna känna sig trygga med hundarna. Till och med den hundrädda vågar sig in i hundgårdarna.

Vi kommer kunna ta in bokningsförfrågningar inför vintern redan nu. Har man en dröm om detta så är man mer än välkommen att beskriva sitt drömäventyr och vi skall se vad man kan ordna. Vi kommer också kunna erbjuda kortare turer för att kunna “pröva på”. Likaså kommer vi erbjuda paketerade upplevelse veckor samt weekend med hundspann inkluderat. detta kommer ni att hitta under Boka upplevelse.
Skall man boka hundspannsturer med oss så finns det några saker att tänka på och det är att hundarna behöver vilodagar. Hundarnas mående går först och under högsäsong så vilar hundarna på vissa specifika dagar.

Kontakta oss om du har frågor eller vill förverkliga din dröm med hundspann- Kontakta oss
 
Läs mer om Lappland Emotions på deras hemsida- Lappland Emotions
 

 
Det känns så otroligt roligt att vi nu kan erbjuda våra gäster detta och vi hoppas att många känner vi växer så det knakar. Följ vår utveckling på sociala medier och här på hemsidan.
Allt gott så länge och så ser vi fram emot att möta er på hundspannet!
Hälsningar,
Svanselefamiljen

Se fler nyheter .