Det här är Svansele.

Här kan du fördjupa dig i företaget och koncernen.

Svansele Vildmakscenter bytte 2018 ägare. Svansele har alltid varit familjeägt och även denna gång har Daniel med familj tagit sig an rollen av att driva Svansele men under nya konstellationer och under en koncern

What is

Svansele?

Svansele Vildmakscenter bytte 2018 ägare. Den nya ägaren av Svansele är Daniel Petterson som skall driva det tillsammans med delägarna Jenny Bergqvist och Örjan Berglund. Daniel är sedan tidigare är ägare av Storklinta Skidcenter.  

Tidigare ägaren Thorbjörn Holmlund har under sina år i Svansele gjort stora avtryck och lämnar ett livsverk bakom sig. Thorbjörns livsverk ska leva vidare men under ny regi. Vi är övertygande om att Daniel med personal kommer hålla elden vid liv och försöka lämna ett lika bra avtryck efter sig som Thorbjörn. Gästerna skall känna samma stolthet och trygghet att komma nu.

 

Who is

Svansele?

Svansele har alltid varit familjeägt och även denna gång har Daniel med familj tagit sig an rollen av att driva Svansele under familjens vingar. Det är en viktig del i att det känns kul att jobba här och att gästerna får en genuin känsla.

Personalen i Svansele med Daniel i spetsen har alltid familjetänket i bakhuvudet och när det blir mycket att stå i så ställer man upp för varandra. Som gäst är det fritt fram att fråga hur de nya ägarskapet ligger och hur konstellationen ser ut. Även om de mängder med nya roliga projekt vi har inom koncernen.

This is

Svansele!

Konstellationen med Storklinta skidcenter och Svansele blev en koncern som jobbar för att utveckla landsbygden och med Jörn som fokus. Efter detta har olika anläggningar såsom badhuset i Jörn och några andra pågående projekt kommit in under Storklintas koncern. Bland annat hotell och lägenhets bygget i Jörn. Målet är att göra Jörn en attraktiv plats att bo på med nya jobbtillfällen och en turism som blommar.