Vi som jobbar här.

Här kan ni lära känna oss som jobbar här.

Vi vill tillsammans i personalen få fram en familjekänsla och att detta ska speglas tillbaka så att gästerna får en bra och gemytlig känsla.

Daniel

Daniel är i grunden en snöskoteråkande musiker från Dorotea och har länge levt turneliv med utgångspunkt från Stockholm. Det livet byttes delvis ut när Daniel och familj bestämde sig för att köpa en skidanläggning utanför Jörn, Storklinta skidanläggning. Musiken fortsätter leva i Daniel och han spelar fortfarande in musik med sina olika band. År 2018 blev han ägare av Svansele Vildmarkcenter och jobbar dagligen med att utveckla för att alla ska känna att dom vill komma till oss. Daniel är också sambo med Jenny som tillsammans driver Svansele Vildmarkscenter Daniel har sedan barnsben suttit på skoter och har en lång erfarenhet av att inte köra fast. Han kan ta med sig nybörjare eller den erfarne och få alla att känna att dom fått sitt livs äventyr. Han har också en bakgrund inom mat och catering, därav blir han Kökschefen i Svansele och kan slå ihop allt ifrån en lyxig trerätters till den godaste utelunchen.

Jonathan

Jonathan är född i Västerås men har sedan barnsben tagit alla skollov för att åka upp till Swedish Lapland för att jobba inom besöksnäringen. Framförallt som guide för flugfiske men också inom vildmarksupplevelser såsom snöskoter, snöskor och isfiske. Jonathan har också utbildning i ryggen med en vildmarksbaserad ledarskapsutbildng i USA och med en kandidatexamen inom turism på Umeå univeristet. Jonathans intresse och bakgrund inom mat går utmärkt ihop med Daniel som tillsammans kan göra en meny som passar dig. Han älskar att träffa nya människor och vill gärna veta allt om gästen som kommer. Han lyssnar gärna på dina historier.

Thomas

Thomas är född och uppvuxen i Svansele. Han är grundarens bror och har under alla år i stortsett sett varje sten bakom varje träd i hela Svansele skogen. Han har flera års erfarenhet som snickare. Thomas är den person som kan bygga vad som helst för att maximera våra gästers upplevelser. Han kan fixa det mesta efter alla år som snickare. Han är en kär familjevän och utgör en stor del av den familjekänsla vi har i Svansele. Thomas vill gärna att alla gäster ska må bra och man ser och hör i alla uttryck att han bryr sig på riktigt.

Mari-Line

Marilene är född och uppvuxen i Frankrike och har med familj bestämt sig för att flytta till Svansele för att bedriva hundspannsföretag. Hon har sedan några år tillbaka hjälpt oss med allt ifrån matlagning, städning och guidade turer men är idag den person som ser till att allt är i ordning för att ditt besök ska bli den bästa. Tillsammans med Arnaud har hon också 22 hundar för hundspann. Även där är allt i ordning och snyggt ordnat för att få en mysig stund med hundarna eller en spännande tur med hundarna på lederna. Marilene pratar franska, svenska, engelska och tyska och hittar alltid ett sätt att komunicera med gästerna och använder mer än gärna sitt glada kroppsspråk.

Arnaud

Arnaud är också född och uppvuxen i Frankrike och har med familjen bestämt sig för att flytta till Svansele för att bedriva hundspannsföretag, Lapland Emotions. Han har drivit Lapland Emotions tillsammans med Marilene i 7år och har haft stort fokus på franska gäster och har 22 hundar för hundspann. Hundgårdarna är fina och rena. Hundarna är snälla och väldigt kramgoa. Arnaud har stenkoll på hundarna och även den hundrädda kommer våga gå in till hundarna.

Jenny

Jenny är Vilhelminas gladaste tjej och driver tillsammans med sin sambo Daniel Svansele Vildmarkscenter. Jenny är nog grunden till Svanseles familjekänsla och har alltid ett öga på oss i personalen, sambon och deras två barn. Jenny har ett nyfunnen kärlek till sin nya biodling och har som mål att visa upp sina honungsprodukter för er i Svansele. Hoppas snart! Hon hälsar er hjärtligt välkomna redan i första telefonsamtalet eller mailet och hon vill mer än gärna höra vad du tyckt om ditt besök. Din bokning är i rätt händer. Jenny är vår “go to” person när vi förbereder för din bokning.

Oscar

Oscar jobbar största delen vintersäsongen på Storklinta skidcenter som ligger 30 minuter ifrån Svansele och är en av våra anläggningar. Han är född i Göteborg och drar mer än gärna en ordvits. Han har jobbat på skidanläggning större delen av sitt liv. Oscar vill mer än gärna ge alla gäster ett leende på läpparna och tar gärna flera koppar kaffe med gästerna. Ser ni honom på Vildmarkscentret så tveka inte på att fråga efter en ordvits eller kopp kaffe. Oskar har också fått med sig sina syskon att jobba med oss på våra olika anläggningar vilket även det ger en god familjekänsla vart du än kommer inom koncernen.

Fenk

Fenk är alltid glad och vill gärna se till att vi alla gör rätt. Hon jobbar delar av halvåret på Storklinta skidcetner men hjälper också till hos oss på Svansele Vildmarkscenter. Hon är född i Irak men bor numera i Jörn. Hon är duktig på att bjuda in till skratt och hon ser gärna till att gästerna är mätta, glada och vill komma tillbaka.