Vi som jobbar här.

Här kan ni lära känna oss som jobbar här.

Vi vill tillsammans i personalen få fram en familjekänsla och att detta ska speglas tillbaka så att gästerna får en bra och gemytlig känsla.

Mari-Line

Marilene är född och uppvuxen i Frankrike och har med familj bestämt sig för att flytta till Svansele för att bedriva hundspannsföretag. Hon har sedan några år tillbaka hjälpt oss med allt ifrån matlagning, städning och guidade turer men är idag den person som ser till att allt är i ordning för att ditt besök ska bli den bästa. Tillsammans med Arnaud har hon också 22 hundar för hundspann. Även där är allt i ordning och snyggt ordnat för att få en mysig stund med hundarna eller en spännande tur med hundarna på lederna. Marilene pratar franska, svenska, engelska och tyska och hittar alltid ett sätt att komunicera med gästerna och använder mer än gärna sitt glada kroppsspråk.

Oscar

Oscar jobbar största delen vintersäsongen på Storklinta skidcenter som ligger 30 minuter ifrån Svansele och är en av våra anläggningar. Han är född i Göteborg och drar mer än gärna en ordvits. Han har jobbat på skidanläggning större delen av sitt liv. Oscar vill mer än gärna ge alla gäster ett leende på läpparna och tar gärna flera koppar kaffe med gästerna. Ser ni honom på Vildmarkscentret så tveka inte på att fråga efter en ordvits eller kopp kaffe. Oskar har också fått med sig sina syskon att jobba med oss på våra olika anläggningar vilket även det ger en god familjekänsla vart du än kommer inom koncernen.

Fenk

Fenk är alltid glad och vill gärna se till att vi alla gör rätt. Hon jobbar delar av halvåret på Storklinta skidcetner men hjälper också till hos oss på Svansele Vildmarkscenter. Hon är född i Irak men bor numera i Jörn. Hon är duktig på att bjuda in till skratt och hon ser gärna till att gästerna är mätta, glada och vill komma tillbaka.